17 Μαρτίου 2020

Διάκριση για το ΓΕΛ Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"


Σήμερα, 17 Μαρτίου του 2020, το Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού Μίκης Θεοδωράκης βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα e-Twinning. Ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τα σχολεία στην Ευρώπη να αναπτύξουν συνεργασίες κάνοντας χρήση των Τεχνολογιών, της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας.
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος έστειλαν συγχαρητήρια στο σχολείο αναφέροντας: 
Έχετε κερδίσει την ετικέτα ποιότητας του e-Twinning για τη χρονιά 2020-2021 και αυτό είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα από την ομάδα e-Twinning του σχολείου σας. H επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην ιστοσελίδα του προγράμματος σε αυτή την εβδομάδα και στη σελίδα των ειδήσεων της ευρωπαϊκής επιτροπής για το e-Twinning. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το λογότυπο του e-Twinning στο website του σχολείου σας. Σύντομα θα σας στείλουμε ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει υλικό από το e-Twinning και φυσικά την σχετική τιμητική πλακέτα. Επίσης, θα προσκληθείτε να συμμετέχετε στο group και στις διάφορες σχετικές δραστηριότητες των διακεκριμένων σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Για να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις δραστηριότητες e-Twinning school group γραφτείτε στην σχετική λίστα. Συγχαρητήρια ξανά πού υπήρξατε ένα παράδειγμα για όλα τα υπόλοιπα σχολεία. Βασιζόμαστε στην αφοσίωσή σας να προωθείτε το e-Twinning και τις αξίες του οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από τις σχολικές αποστολές μας.
Η υπεύθυνη καθηγήτρια του Προγράμματος κα Κωνσταντίνα Λάκκη μέσα από την Σελίδα του προγράμματος στο facebook έδωσε ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και ιδιαίτερα στους μαθητές. 


Προηγούμενο
Επόμενο