11 Νοεμβρίου 2019

"Chemtrails" στα Ωρώπια μέρη;

Ωρωπός 3/11/2019
Το ζήσαμε και αυτό τις τελευταίες μέρες. Καταιγίδες, ηλιοφάνεια, ζέστη, βροχές μέσα σε ένα 24ωρο! Περίεργο φαινόμενο λίγο ακραίο, αν μπορεί να πει κανείς. Ένα υπέροχο φθινόπωρο ήταν το φετινό. Αν εξαιρέσει κανείς τη μέρα με το χαλάζι, απολαύσαμε άπλετο ήλιο και καλοκαιρία. Κάποιοι μάλιστα που είμαστε παρατηρητικοί άνθρωποι με περισσότερο ελεύθερο χρόνο χωρίς δουλειές και μικρά παιδιά προσέξαμε και κάτι άλλο. Την έλλειψη γραμμών από αεροπλάνα στον ουρανό. Πέρασαν οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος χωρίς να διακρίνουμε τα "αποτυπώματα" από τα καύσιμα των αεροπλάνων. Τις λευκές εκείνες γραμμές που θέλουν ώρες να σβήσουν. Ήταν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και οι μετεωρολόγοι ανακοινώνουν πως την Δευτέρα ο καιρός χαλάει. Την Κυριακή 3 του μήνα ξημερώνει μία ακόμα θαυμάσια μέρα και τότε τα αεροπλάνα εμφανίζονται στον Ωρώπιο ουρανό και περνούν αφήνοντας πίσω τους "ανεξίτηλες" λευκές γραμμές. Το ίδιο απόγευμα όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ο καιρός αρχίζει να χαλά με τα πρώτα σύννεφα να μαζεύονται στον ουρανό. Σύμπτωση; Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται λίγες μέρες μετά με τις γραμμές να δεσπόζουν στον ουρανό της περιοχής όπως φαίνεται και στην εικόνα από το μετεωρολογικό σταθμό του Μαρκόπουλου.

Και πραγματικά απορεί κανείς. Πόσες αερογραμμές περνούν πάνω από τον ουρανό του Μαρκόπουλου; Ακόμα και αν υποθέσω πως είμαι ένα θύμα των θεωριών συνωμοσίας παρασυρμένος από "ψεκασμένους" δεν είναι η πρώτη φορά που η αλλαγή του καιρού συμπίπτει με το πέρασμα των αεροπλάνων. Οι υδρατμοί που μεταφέρονται μετατρέπονται σε κρυστάλλους κάτω από τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες λένε οι ορθολογιστές επιστήμονες. Ο έλεγχος του καιρού (η προσπάθεια τουλάχιστον), όμως, έχει μεγάλη ιστορία από τους Ινδιάνους και τον χορό της βροχής,  τις λιτανείες, την ίδρυση του Ινστιτούτου Βροχής στο Λένινγκραντ της Σοβιετικής Ένωσης το 1932 έως και την παρέμβαση των Κινέζων στα σύννεφα για να μην βρέξει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2008. Όσο για τις ΗΠΑ, όπως πάντα πρωτοπόροι. Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι προσπάθειες για την τροποποίηση και τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων ξεκίνησε επίσημα την δεκαετία του '60 όπως φαίνεται και στο απόκομμα της εφημερίδας.
 Το περιοδικό Life Magazine γύρω στα '60 έκανε ρεπορτάζ για τις ενέργειες της κυβέρνησης να ελέγξει τον καιρό ενώ το πρόγραμμα ελέγχου καταιγίδων 'Storm Fury' εφαρμοζόταν από το 1962 έως το 1983. Ο Δρ. Gordon J.F. Macdonald, σύμβουλος του προέδρου Τζόνσον των ΗΠΑ, είχε προβλέψει πως τον 21ο αιώνα θα είναι δυνατόν να γίνει γεωφυσικός πόλεμος μέσα από τον έλεγχο του κλίματος και των φυσικών φαινομένων. Το πρόγραμμα που λεγόταν "Operation Popeye" ξεκίνησε το 1967 και κράτησε ως το 1972 εφαρμοζόμενο σε Βιετνάμ, Λάος και Καμπότζη  ψεκάζοντας τα σύννεφα. Οι Αμερικανοί στρατιώτες προκάλεσαν κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις προκαλώντας μεγάλες ζημιές στον εχθρό. Σύμφωνα με μελέτη της Ειδικής Επιτροπής Τροποποίησης του Καιρού και του Κλίματος του Εθνικού Επιστημονικού Ινστιτούτου στην Ουάσινγκτον, που εκδόθηκε το 1965, η τροποποίηση του κλίματος και του καιρού είναι απόλυτα εφικτή. Ήδη από το 1945 δύο επιστήμονες της εταιρίας General Electric ψέκασαν σύννεφα με ξηρό πάγο προκαλώντας βροχή. Λίγο αργότερα το πέτυχε ένας συνάδελφός τους ψεκάζοντας με ιωδαργυρίτη (AgI). Πρόσφατα ο καθηγητής γεωμηχανικής του Χάρβαρντ David Keith αποκάλυψε στους New York Times πώς έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές ψεκασμού στην ατμόσφαιρα σωματιδίων που αντανακλούν το φως του ήλιου και ψυχραίνουν τον πλανήτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε και το θρυλικό HAARP. Την κολοσσιαία προσπάθεια ελέγχου του καιρού με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να μετρήσουμε τις σταγόνες της βροχής για αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο, αρσενικό ή μαγγάνιο.
 Εσείς τι λέτε; τροφή για σκέψη. 


(Ευχαριστώ για την επιμέλεια και την δημοσίευση του παρόντος)
Αντώνης Κ.


3/11/2019 Ωρωπός


3/11/2019 Ωρωπός


3/11/2019 Ωρωπός

3/11/2019 Ωρωπός

3/11/2019 Ωρωπός

Προηγούμενο
Επόμενο