10 Νοεμβρίου 2019

Στην Σφενδάλη πραγματοποιείται η 4η Ποδηλατική Ανάβαση Αγίου Μερκουρίου


Για τέταρτη φορά μέσα σε τρία χρόνια η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών επιλέγει τη διαδρομή Σφενδάλης - Αγίου Μερκουρίου δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα όριά τους σε έναν αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης. 
 Πρόκειται για μία διαδρομή 4,950km (Κλασσική Ανάβαση από Μαλακάσα) με εκκίνηση το σταθμό της Σφενδάλης και τέρμα το παρεκκλήσι του Αγ. Μερκουρίου η οποία πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
Το σημείο εκκίνησης είναι 800 μέτρα μετά τη γέφυρα, που περνάει πάνω από τις γραμμές του τρένου (σταθμός ΟΣΕ Σφενδάλη),  στο ρεύμα προς Αθήνα,  και  το σημείο τερματισμού,  ένα χιλιόμετρο μετά  από το εκκλησάκι του Αγ. Μερκουρίου.
 Ο αγώνας που πιθανότατα θα διεξαχθεί με συνθήκες βροχής ξεκινά στις 11:00 π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 2.00 το μεσημέρι. Κοντά στο σημείο εκκίνησης, σε ταβέρνα της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων μετά το πέρας του αγώνα. Για τις ώρες διεξαγωγής της αθλητικής αυτής δράσης έχουν οριστεί ειδικά μέτρα κυκλοφορίας στην περιοχή και αναμένεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Μαλακάσας-Ωρωπού, στο τμήμα μεταξύ της βοηθητικής οδού (παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και της οδού Αγ. Μερκουρίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Ωρωπού.

Προηγούμενο
Επόμενο