21 Ιουνίου 2019

Σπύρος Λίτσας: " Θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας"


Μετά τα επίσημα αποτελέσματα του πρωτοδικείου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες της Κοινότητας Μαλακάσας, με την ψήφο τους και την στήριξή τους μου έδωσαν την δυνατότητα να καταλάβω την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, και να εκλεγώ Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλακάσας.
Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να συνεχίσω την πορεία μου που είχα και ως κοινοτικός σύμβουλος στο προηγούμενο συμβούλιο, τώρα από την θέση του Προέδρου και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και επίσης στους συνοδοιπόρους Ευάγγελο Γκουζούνη,Βαρβάρα Σιδέρη,Ευαγγελία Σημαντήρη,Γιάννη Μαθιουλομανωλάκη,Ελεάνα Κόκλα,Νίκο Ρενιέρη και Νάντια Σερμεντζελη, που καταφέραμε όλοι μαζί να λάβουμε το 68.05% στην κοινοτικές εκλογές το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλο τον Δήμο!!!!!! Επίσης στην βοήθεια τους και στην απαράμιλλη στήριξη στους υποψηφίους για τον Δήμο Ωρωπού από την τοπική ενότητα Μαλακάσας Κωνσταντίνο Λίτσα και Λευτέρη Τσιώτα.
Τέλος οι ευχαριστίες είναι και στους συντοπίτες μας που μας στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια και μας έδωσαν την πρώτη θέση και το μεγάλο ποσοστό!!!!!!!!!!!!
Προηγούμενο
Επόμενο