25 Φεβρουαρίου 2019

Ο Γιάννης Οικονομάκος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη





22.2.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να μετάσχω στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»  του έμπειρου, δοκιμασμένου και αποτελεσματικού αυτοδιοικητικού Γιώργου Πατούλη, γιατί πολλά μας ενώνουν.
Μας ενώνουν μια μακρόχρονη φιλία, μια μακρόχρονη συνεργασία, η ιατρική, η τοπική αυτοδιοίκηση,  αλλά, κυρίως, η αγάπη και το πάθος μας για την Αττική.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί από, σήμερα, θα μοιραστώ με την εξαιρετική  ομάδα του Γ. Πατούλη ένα νέο όραμα. Ένα όραμα δημιουργίας για την Αττική. Μια συνεργασία με τον φίλο Γιώργο Πατούλη για να γίνει η Αττική η πρώτη Περιφέρεια στην Ευρώπη, όπως της αξίζει και δικαιούται, πέρα από ταμπέλες, κόμματα και μικροπολιτικές.
Στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών θα πορευτώ με τις ίδιες αξίες που με διαπνέουν διαχρονικά, την σκληρή δουλειά, την εντιμότητα, την δικαιοσύνη, ανταποκρινόμενος σε  υψηλούς στόχους. Αξίες σταθερές, που απελευθέρωσαν τη σιωπηρή δύναμη συνέχειας και προόδου της ιστορίας της πατρίδας μας.


Προηγούμενο
Επόμενο