21 Οκτωβρίου 2018

Ο Βασίλης Λεβέντης στον Ωρωπό


Τον Δήμο Ωρωπού επισκέφθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων. 

Την επιτυχημένη εκδήλωση συντόνισε το στέλεχος του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής για την Ανατολική Αττική Αλέξανδρος Ανδριώτης που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ο πρόεδρος, σε μία σύντομη και περιεκτική ομιλία, στάθηκε στις τρεις προτάσεις του κόμματος πού είναι:
  •  O περιορισμός των βουλευτών στους 150
  •  H απαγόρευση των διορισμών με "μέσον" και ρουσφετολογικές πρακτικές  και
  •  Η θέσπιση της Απλής Αναλογικής η οποία "φέρνει όλους κοντά" όπως είπε ο κ. Λεβέντης: "Ο συνεργάσιμος και συνεννοήσιμος είναι ο πολιτικός του μέλλοντος".
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στάθηκε στα Eθνικά θέματα μιλώντας για δρομολογημένη προδοσία από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, για τις μελλοντικές καταστροφικές συνέπειες της συμφωνίας για το "Mακεδονικό", για την επέκταση των 12 μιλίων σε όλη την ακτογραμμή της χώρας μας εκτός από το Αιγαίο και για τα ανταλλάγματα που έδωσε ο Πρωθυπουργός στην τουρκική κυβέρνηση και τον Ερντογάν με την εκλογή των μουφτήδων στη Θράκη. Μίλησε επίσης για έλλειψη αξιών τόσο στην Αριστερά όσο και στη Δεξιά και για την πλήρη υποταγή αρχών και αξιών των κομμάτων τους στην κατάληψη της εξουσίας. Αναφέρθηκε και στο πελατειακό κράτος και την βροχή τροπολογιών, όπως είπε, που αποφασίζουν διορισμούς στο Δημόσιο. Νέους διορισμούς που θα μας οδηγήσουν πάλι σε συνθήκες χρεοκοπίας. Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία του πολιτικού Κέντρου ιστορικά, και τόνισε ότι αυτό υπήρξε πρωτοπόρο σε όλους τους αγώνες για την πατρίδα και την κοινωνία. Από την τοπική μας πολιτική σκηνή, το παρόν έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της "Δυναμικής Πολιτείας" Γιώργος Γιασημάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δοινύσης Καμπιώτης και ο, επίσης, υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας. Παρών και ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπίων Γιώργος Γαβριήλ. 




Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων στον Ωρωπό, Πάνος Πολυχρόνης

Ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Ανδριώτης








Προηγούμενο
Επόμενο