10 Ιουλίου 2018

Σχόλιο για την συνέντευξη τύπου του κ. Γιασημάκη



Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του, μεταξύ άλλων, ο κος Γιασημάκης «ξέχασε» να αναφέρει την συμφωνία του με την δημοτική αρχή για την εγκατάσταση των διοδίων στον δήμο μας, κάτι που επικύρωσαν από κοινού με την ψήφο τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης, του «διέφυγε» να αναφέρει την άρνηση του να υπερψηφίσει την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωση για μετατροπή του λατομείου Ντουμάνι σε χώρο πολιτισμού-θέατρο, η οποία βάζει φρένο στην δημιουργία ΧΥΤΥ στο ίδιο σημείο.

Δεν ανέφερε ότι ο ίδιος είχε προτείνει την παραχώρηση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού σε εργολάβο με την μορφή σύμπραξης (ΣΔΙΤ-πρόγραμμα Jessica), θέση που την άλλαξε ως αποτέλεσμα της κατακραυγής εργαζομένων και δημοτών.

Απέφυγε να αναφερθεί στην συμμετοχή του μαζί με την δημοτική αρχή στην συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υποδέχτηκαν μαζί τον Υπουργό των διοδίων κο Σπρίτζη μετά «βαΐων και κλάδων».

Επίσης, δεν ανέφερε ότι ενώ δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, ουδέποτε έχει ζητήσει την μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις όλων των συμβασιούχων που απολύονται.

Τελικά, προσπάθησε να κρύψει ανεπιτυχώς ότι είναι θιασώτης της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει, με τις πλάτες κυβέρνησης και περιφέρειας, η δημοτική αρχή. Κατά τα λοιπά  προσπαθεί να αποδείξει ότι θα είναι καλύτερος διαχειριστής της υφιστάμενης κατάστασης.

Ιούλιος 2018,

Το γραφείο τύπου


Προηγούμενο
Επόμενο