30 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΚΙΠ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 28/1/2018 στο κτήμα Νικολέλη έγινε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής ομάδας Μ.Α.Κ.Ι.Π. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Αντιδημαρχος ΔΕ Αφιδνών κ. Γεώργιος Πούλος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Τουρισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Βελτανιώτης, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ιωάννης Βασιλειάδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών κ. Μιχάλης Ανδριόπουλος, ο Διοικητής του Γραφείου Κινήσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών κ. Πέτρος Μπούγιας, ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Γεώργιος Πουρνάρας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννα Τσούπρα, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας κ. Στράτος Δαβάκης, ο Τμηματάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιος Γιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αφιδνών κ. Γεώργιος Μπέλλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αφιδνών και εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Αφιδνών κ. Χρήστος Βρεττός, ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Ι.Π. κ. Κώστας Κραββαρίτης, ο Αντιπρόεδρος Σ.Ο.Ι.Π. κ Κωνσταντίνος Πάντος, εκπρόσωποι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφίδνες 2000, τον Αθλητικό Όμιλο Αετός, εθελοντές από άλλες όμορες Εθελοντικές Ομάδες, πολλοί κάτοικοι της Αγίας Τριάδας Αφιδνών και πλήθος κόσμου φίλοι της Μ.Α.Κ.Ι.Π.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με βραβείο για την συμβολή τους στην αντιπυρική θωράκιση της Πάρνηθας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Πούλος, η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Αττικής, οι πυροφύλακες Π.Π.Υ 6ου Π.Σ. - Κατσιμιδίου - κ. Τιμόθεος Κρητικάκης και Δημοσθένης Μελετέας, ο ΣΔΙΠ, οι κάτοικοι και φίλοι της Μ.Α.Κ.Ι.Π. κ. Αθανάσιος Αλυκάτορας και Ευφροσύνη Καρβέλα, Ιάκωβος Γιαννακλής, Γεώργιος Γκρέκης, Βασίλειος Κλής, Κωσταντίνος Πάντος, Μαρίνα Ρίκου, Άννα Φωτάκη και Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος. 
Το ΔΣ και όλοι οι εθελοντές της ΜΑΚΙΠ ευχαριστούν όλους τους καλεσμένους και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Εθελοντές ΜΑΚΙΠ



Προηγούμενο
Επόμενο