29 Απριλίου 2018

Δέσμευση Σπίρτζη για μη πληρωμή προστίμων


Αγαπητοί φίλοι, στην σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σπίρτζη στον Ωρωπό,έθεσα στον Υπουργό τρεις ερωτήσεις και πήρα τις παρακάτω τρεις απαντήσεις.
1)Ερώτηση:Το 2015 αναλαμβάνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση της χώρας, και ακούγοντας τα όσα είχε δηλώσει ο Τσίπρας για όσους αντιστέκονταν για τα διόδια, και διαβάζοντας τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό, αλλά και σε γενικό επίπεδο, εσείς περνώντας από τα διόδια, θα πληρώνατε?
Απάντηση: Αν είχα θα πλήρωνα, αν είχα δεν θα πλήρωνα.
2)Ερώτηση: Αύριο το πρωί που θα πάω για δουλειά ,να πληρώσω τα διόδια ή όχι?
Απάντηση: Αν έχεις πλήρωσε, αν δεν έχεις μην πληρώσεις.
3)Ερώτηση: Το μπιλιετάκι που μου έχει στείλει η ΝΕΑ ΟΔΟΣ, και μου ζητά να πληρώσω σε 15 μέρες, αλλιώς θα 20πλασιαστεί, να το πληρώσω?
Απάντηση: Μην το πληρώσεις.
Αυτή ήταν ακριβώς η στιχομυθία μας και αυτές ακριβώς ήταν οι απαντήσεις του .
Εκείνο που σαφώς προκύπτει, είναι η απάντηση περί μη πληρωμής των προστίμων, πράγμα που ήδη έχει αναρτηθεί από πολλά sites(https://www.paraskhnio.gr/ο-σπίρτζης-βάζει-πάγο-στα-πρόστι…/,http://www.ert.gr/…/spirtzhs-katargoyme-toys-nomoys-poy-poi…,http://www.kathimerini.gr/…/spirtzhs-katargoyme-toys-nomoys… κ.α).
Η Απάντηση για την μη πληρωμή των προστίμων, δεν περιέχονταν στις αρχικές δηλώσεις του Υπουργού και προέκυψε σαν συνέπεια της αντίστοιχης ερώτησης μου.
Θεωρώ πως αυτή η δήλωση δεν έγινε για εντυπωσιασμό και αποτελεί μια δέσμευση του Υπουργού, για την μη ισχύ των προστίμων και των προσαυξήσεων.
Επιφυλασσόμαστε βεβαίως και επαγρυπνούμε.


Στέφανος Ζαφείρης


Προηγούμενο
Επόμενο