30 Μαρτίου 2018

Πρόκληση για το λαό της περιοχής η συμμετοχή της δημοτικής αρχής Ωρωπού στην κυβερνητική «φιέστα»



Αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής η συμμετοχή της δημοτικής αρχής Ωρωπού στην «φιέστα» που διοργανώνουν από κοινού η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι ομογάλακτοί τους της Περιφέρειας Αττικής.
Είναι η συνέχεια του «συνωστισμού» που δημιούργησαν, πριν από λίγες ημέρες, από κοινού η δημοτική αρχή και η «αντιπολίτευση» (Γιασημάκης κλπ) για το ποιος θα υποβάλλει πρώτος τα διαπιστευτήρια του στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέσω του βουλευτή της κ. Σκουρολιάκου.
Μέσα από αυτές τις «φιέστες», όλοι μαζί, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, τοπική και περιφερειακή διοίκηση, εργοδοτικοί φορείς και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων συζητούν για την δήθεν νέα «εποχή της δίκαιης ανάπτυξης».
Κοροϊδεύουν όμως όλοι τους καθώς γνωρίζουν καλά  ότι δίκαιη ανάπτυξη και για το λαό και για το κεφάλαιο δεν μπορεί να υπάρξει.
Γνωρίζουν καλά ότι δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν υπάρχει.
Η όποια ανάπτυξη έρθει, θα πατήσει κυριολεκτικά στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων και της κοινωνικής ασφάλισης. Δεν θα εξαλείψει τα «προγράμματα φτώχειας», τη διανομή τροφίμων και τα συσσίτια στους εξαθλιωμένους, τους άστεγους και τους άνεργους. Κανένας δεν θα γλυτώνει από τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, την υπερφορολόγηση κ.α.
Μπορούν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δώσουν την απάντηση τους οργανωμένα, μέσα από τα ταξικά συνδικάτα και τους φορείς της κοινωνικής συμμαχίας, με κατεύθυνση οριστικής ρήξης με τα μονοπώλια και του πολιτικούς τους εκπροσώπους σε κεντρική, περιφερειακή και τοπική διοίκηση.
Σε αυτόν τον αγώνα πάντα θα έχουν πάντα συμπαραστάτη την Λαϊκή Συσπείρωση.
Μάρτιος 2018,
Το γραφείο τύπου

Προηγούμενο
Επόμενο