16 Απριλίου 2018

Ακούει κανείς;


Να δεχτώ λοιπόν όλα αυτά που μου καταλογίζουν οι σύντροφοι μου(πρώην με ονομάζουν αυτοί).
Να δεχτώ πως σαλπάρω για νέους πολιτικούς προορισμούς ή ότι έχω πολιτικές φιλοδοξίες αλλού είδους (αυτά έτσι και αλλιώς θα αποδειχθούν στο κοντινό μέλλον), να δεχτώ πως είμαι υποκριτικός Δον Κιχωτης (λες και σήμερα ήρθα με αλεξίπτωτο), να δεχτώ πως αρνήθηκα να κινηθώ όπως έπρεπε, μέσα από τα όργανα του κόμματος (προσπαθώντας να σώσω την πάρτη μου και μόνο), ας δεχτώ πως μίλησα απρεπώς για τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό (έχω δικαίωμα να το κάνω γιατί έβαλα ένα λιθαράκι να είναι εκεί που είναι).
Να δεχτώ ακόμα πως είμαι βαλτός από ντόπιους παράγοντες προκειμένου να τους διαφημίσω(ξεκαθαρίστε όμως ποιος με έχει βάλει. Ο φίλος μου ο Ρούσσης , το πολιτικό μου παιδί ο Γιασημάκης, ο συναγωνιστής μου ο Καμπιώτης, ο κουμπάρος μου ο Οικονομάκος, ή ο αδερφός μου ο Ηλιάσκος!!!!!!!!).
Ας τα δεχτούμε όλα αυτά και ας καταλήξουμε πως είμαι κακοπροαίρετος.
Ας βγει επίσημα ένα ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ( δεν θα πω ο πολύς κύριος Σπίρτζης, γιατί θα ήμουν αιθεροβάμων), να απαντήσει (όχι σε μένα, άστε με εμένα, εγώ την κάπα μου την έχω κρεμάσει) στο ερώτημα δεκάδων πολιτών του Δήμου Ωρωπού, που έχουν λάβει ειδοποιητήρια-προστιμα για εκατοντάδες ευρώ (σε λίγο χιλιάδες) από την ΝΕΑ ΟΔΟ.
ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ?
Και η απάντηση πρέπει να δοθεί όχι το 2019 (που με ευκολία χρησιμοποιεί ο πολύς κύριος Σπίρτζης), αλλά ΤΩΡΑ.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριοι και κυρίες του τοπικού ή του Περιφερειακού ή του Κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ, που με κατηγορείτε για λιποταξία και προδοσία.
ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ?
Ακούει κανείς;

Στέφανος Ζαφείρης

Προηγούμενο
Επόμενο