15 Μαΐου 2018

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ



 Ένα  από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, έλαβε χώρα στη πατρίδα μας στις 4, 5 και 6 Μαΐου 2018 στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου. Ήταν το 18ο   Παγκόσμιο συνέδριο πολεμικών τεχνών  με τη συμμετοχή εξήντα περίπου χωρών, όπου μεταξύ άλλων περιελάμβανε και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας στο οποίο έλαβαν μέρος οι αθλητές από τον Α.Γ.Σ. ΝΕΜΕΣΙΣ-ΩΡΩΠΟΥ .
   Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν αυτές των παίδων και των εφήβων στις οποίες είχαν πολύ σημαντικές διακρίσεις  και κατέκτησαν πολλές από  τις  πρώτες  θέσεις. Συγκεκριμένα:

Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ          ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ         ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΑΣΤΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ                        ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Β. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
ΑΤΣΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΒΡΕΣΑΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ                  ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ             ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ        ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Πολύ καλή και η εμφάνιση των:  ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,   ΜΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ  ΝΑΣΣΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.

   Επόμενος στόχος του Συλλόγου και των αθλητών του είναι η συμμετοχή  στο επόμενο Παγκόσμιο συνέδριο, το οποίο θα γίνει στην Αυστρία σε δυο χρόνια. Στόχος μας τώρα είναι το «πανελλήνιο τεχνικό tae  kwon  do   και  το  πανευρωπαϊκό»  και τα δυο τον Νοέμβριο.
   Ο Α.Γ.Σ. ΝΕΜΕΣΙΣ είναι αναγνωρισμένος από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ και την Π.Ο.Ε.Τ.Α.  με εκπαιδευτή του συλλόγου τον κ. Καλλή Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό  στα Αρσάκεια Σχολεία, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες,  (K.H.F.,E.T.U.,E.H.A.).
 Έδρα του συλλόγου είναι ο Ωρωπός και δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων προπονητικά στην αίθουσα του γυμναστηρίου  «ENERGY FITNESS CLUB».


Προηγούμενο
Επόμενο