24 Αυγούστου 2019

Πλήθος συναντήσεων του νέου Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη για σημαντικά θέματα


Αποχετευτικό, Πολιτική Προστασία, Διόδια και ο υδροβιότοπος μεταξύ άλλων, στην ατζέντα των πρώτων συναντήσεων του νέου Δημάρχου.

Πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης πραγματοποίησε σειρά σημαντικών συναντήσεων που αφορούν σε ζητήματα του Δήμου και των δημοτών. 
Στις 23 Ιουλίου ο κ. Γιασημάκης συμμετείχε στη μεγάλη Ημερίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για την διαμόρφωση σχεδίου Πολιτικής Προστασίας από φυσικούς κινδύνους. Στις 29, του ίδιου μήνα, ο νέος Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Χαρ. Σαχίνη για το θέμα της δημιουργίας αποχετευτικών δικτύων αστικών λυμάτων και βιολογικών καθαρισμών στις περιοχές του Δήμου μας. Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση μέσα στον Αύγουστο, αυτή τη φορά μεταξύ του Δημάρχου και του Διευθυντή αποχετεύσεων της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνου Βουγιουκλάκη. Στις 30 Ιουλίου ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της WWF και της Ορνιθολογικής Εταιρείας για την αξιοποίηση του υδροβιότοπου του Ωρωπού. Στις 31 Ιουλίου συμμετείχε σε συνάντηση  με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στελέχη της κυβέρνησης και τους Δημάρχους της Βόρειας Αττικής για κρίσιμα θέματα της περιοχής. Την 1η Αυγούστου συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή με θέμα συζήτησης τα Διόδια στο Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος συναντήθηκε στις 12 Αυγούστου με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών αυτή τη φορά, Γιώργο Καραγιάννη. Στη συνάντηση, πέρα από τα Διόδια, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που σχετίζονται με τις υποδομές του Δήμου μας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού είχε συναντήσεις και με τοπικούς φορείς της περιοχής μας όπως εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας, ενώ, -μεταξύ άλλων- πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο του όμορου Δήμου Ερέτριας Γιάννη Δημητρόπουλο και τους συμβούλους του.
Η νέα Δημοτική Αρχή ορκίζεται την ερχόμενη Κυριακή στις 25 Αυγούστου και αναλαμβάνει επίσημα και ουσιαστικά τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου 2019.Προηγούμενο
Επόμενο