9 Νοεμβρίου 2018

Αλέξανδρος Ανδριώτης: "Να δώσουμε ξανά έναυσμα στην κοινωνία να βγει μπροστά"


Στην κοινωνία που ζούμε, θεωρώ ότι υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί. Λόγια που δεν έχουν ειπωθεί και μύχιοι πόθοι που δεν έχουν φανερωθεί. Στην κοινωνία που ζούμε “βασιλεύει” ¨ο νόμος της σιωπής. Όλοι γνωρίζουν, κανείς όμως   δεν μιλάει. Όλοι αντιδρούν, κανείς όμως φανερά. Μια κοινωνία που συνήθισε επί τέσσερα χρόνια να κυβερνιέται από πολιτικούς που άλλα λένε το πρωί κι άλλα το βράδυ.
Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη του νομίσματος. Υπάρχουν και αυτοί οι πολιτικοί που κοιτάζουν στα μάτια τους πολίτες, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν κάτι. Εκφράζουν τις  δυνάμεις που δεν φοβούνται να επωμισθούν το πολιτικό κόστος για το συμφέρον της πατρίδας και της κοινωνίας, έχοντας ως αιχμή του δόρατος της πολιτικής τους τα κοινωνικά αιτήματα και όχι τα κομματικά βολέματα. Στοιχεία πολιτικής ταυτισμένα με τη δημοκρατική παράταξη.
Και τα αιτήματα αυτά είναι καίρια και δη στις κοινωνίες που λόγω άστοχων κεντρικών επιλογών έχουν υποβαθμίσει τη καθημερινότητα και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ανατολική Αττική. Αυτούς τους πολίτες πρέπει να κοιτάξουμε όλοι στα μάτια, πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και ιδεολογικές τοποθετήσεις, για να δώσουμε ξανά έναυσμα στην κοινωνία να ασχοληθεί με τα θέματα που την απασχολούν και να βγει μπροστά για τα νέα προοδευτικά αιτήματα. Η  Ένωση Κεντρώων εκφράζει αυτές τις πολιτικές που δίνουν στον πολίτη τη θέση που του αρμόζει.
Ο Αλέξανδρος Ανδριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της  Ένωσης Κεντρώων στην Ανατολική Αττική

Προηγούμενο
Επόμενο