25 Ιουνίου 2018

Τέσσερις μικροί μαθητές γράφουν για τον Ωρωπό.


Το καλοκαιράκι, με βροχές ή χωρίς, μπήκε για τα καλά και με την ευκαιρία 4 μικροί μαθητές της περιοχής μας, μας τίμησαν με τα άρθρα τους που έχουν ως θέμα το καλοκαίρι στον Ωρωπό.
Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή (12 ετών), την Δανάη (11 ετών), την Σιμέλα (12 ετών) και την Λυδία (7 ετών) κι ευχόμαστε κι εμείς με την σειρά μας σε όλους Καλό Καλοκαίρι!



Το καλοκαίρι στον Ωρωπό

Εδώ στον Ωρωπό το καλοκαίρι είναι ωραίο και νομίζω πως θα περάσει γρήγορα. Φέτος το καλοκαίρι, εγώ παίζω με πιο πολλούς φίλους διότι κάνουμε βόλτες με τα ποδήλατα. Οι φίλοι μου είναι: ο Τάσος, η Δανάη, η Σιμέλα, ο Μανώλης και κάποιοι άλλοι. Νομίζω πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι αξέχαστο και καταρχήν πρέπει να περνάμε τέλεια αυτό τον καιρό. Επίσης, και εγώ όπως όλοι θα πάω διακοπές στην Κατερίνη. Εύχομαι το καλοκαίρι στον Ωρωπό, του χρόνου όπως και κάθε χρόνο, να περνάμε ωραία και αξέχαστες στιγμές με τους φίλους μας.
 Θοδωρής Σ.Π


Καλοκαίρι στον Ωρωπό

 Τα περισσότερα καλοκαίρια τα περνάω στον Ωρωπό. Μαζί με τους φίλους μου παίζουμε μέσα στη φύση που πλημμυρίζει από οξυγόνο. Παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, κάνουμε φάρσες και γενικά διασκεδάζουμε πάρα πολύ. Όταν δεν παίζουμε πάμε για μπάνιο στη θάλασσα ή μιλάμε στο Viber για να περάσει η ώρα. Γενικά το καλοκαίρι κάνει πολύ ζέστη και σίγουρα όλοι θα θέλαμε έναν ανεμιστήρα να μας δροσίζει όταν παίζουμε γιατί ιδρώνουμε. Στη γειτονιά είμαστε τέσσερα παιδιά αλλά κάνουμε πολύ καλή παρέα.


 Δανάη Σιδ.


Καλοκαίρι στον Ωρωπό

 Στον Ωρωπό περνάμε τέλεια με τους φίλους μου τη Δανάη, τον Θοδωρή και τον Τάσο. Ο Ωρωπός είναι όμορφο τοπίο με τα δέντρα του, τα φυτά του, την ομορφιά του, τα χαλίκια που παίζουμε διάφορα παιχνίδια με τις πέτρες. Τα παιχνίδια μας είναι κυνηγητό, κρυφτό. Κάθε μέρα με τους φίλους μου πάμε και σκάβουμε και βρίσκουμε ωραία κοχύλια γιατί ο Ωρωπός πριν από πολλά χρόνια ήταν θάλασσα. Τα σπίτια στον Ωρωπό είναι μεγάλα και μικρά. Ο Ωρωπός έχει ωραίες κρυψώνες να κρύβεσαι όταν παίζεις κρυφτό. Πάντως στη γειτονιά μας έχει κρυψώνες ωραίες που δεν μας βρίσκει κανείς. Εγώ αγαπώ πολύ τον Ωρωπό και δεν θέλω να φύγω ποτέ.
 Σιμέλα Σ.


Kαλοκαίρι στον Ωρωπό

Το καλοκαίρι στον Ωρωπό περνάω ωραία. Παίζω με τους φίλους μου την Σιμέλα, την Δήμητρα, τον Μάριο, τον Αριστοφάνη, την Ελισάβετ και την Μαρίνα. Το καλοκαίρι πηγαίνω στη θάλασσα. O Ωρωπός είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Έχει ο Ωρωπός ωραία αξιοθέατα. Με τους φίλους μου παίζουμε διάφορα παιχνίδια.


Λυδία Θ.


Προηγούμενο
Επόμενο