2 Μαΐου 2018

Δημοτική αρχή και «αντιπολίτευση» επικύρωσαν με την ψήφο τους το έγκλημα των διοδίων στην περιοχή μας


Δημοτική αρχή και «αντιπολίτευση» (Οικονομάκος, Γιασημάκης κλπ) οργάνωσαν από κοινού ένα δημοτικό συμβούλιο παρωδία και επικύρωσαν με την ψήφο τους το έγκλημα της ύπαρξης των οκτώ σταθμών διοδίων στον δήμο μας.
Η απόφαση αυτή αποτελεί τον επίλογο του διαχρονικού εμπαιγμού του λαού της περιοχής για την δήθεν κατάργηση των διοδίων. Είναι επίσης αποτέλεσμα των «ενωτικών αγώνων» με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων «επιτροπών αγώνα» που καλούσαν με μία φωνή τους κατοίκους του δήμου μας να μην πληρώνουν διόδια.
Όλοι τους παρέχουν κάλυψη στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του στην περιοχή μας, τα οποία θητεύουν σε κυβερνητικά πόστα.
Διοργανώνουν φιέστες μαζί με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για να εκφράσουν την συμφωνία τους με την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που επιτρέπει στους εργολάβους να λυμαίνονται τους εθνικούς δρόμους τους οποίους έχει πληρώσει ο λαός μας.
Επιπλέον αποφάσισαν να αφήσουν ακάλυπτους τους δημότες μας που απειλούνται με κατασχέσεις περιουσιών γιατί, ακολουθώντας τις εγγυήσεις όλων τους (Ρούσση, Οικονομάκου, Γιασημάκη κλπ) ότι θα τους παρέχουν νομική κάλυψη, δεν πλήρωναν διόδια.
Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Όλοι τους είναι στελέχη της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και όλοι τους υπερασπίζονται την πολιτική των κομμάτων τους και της Ε.Ε. για την παράδοση των εθνικών δρόμων σε ντόπιους και ξένους εργολάβους.
Οι ανακοινώσεις για δωρεάν διέλευση για τους δημότες μας είναι ελιγμός τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της «αντιπολίτευσης» των προθύμων ώστε να βγάλουν «λάδι» την κυβέρνηση και να μην υπάρχουν αντιδράσεις για την τοποθέτηση διοδίων.
Προειδοποιούμε   ότι τα   παράπλευρα   διόδια,   η   χιλιομετρική   χρέωση   δεν προορίζονται  μόνο για τους «ταξιδιώτες», αλλά και για τους μονίμους κάτοικους καθώς, τους   εργαζομένους   αλλά   και   τους   επισκέπτες   στην   περιοχή   μας, για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τους δρόμους καθημερινά.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού ήταν η μόνη που καταψήφισε το έγκλημα.
Μπορούν οι δημότες μας να βγάλουν συμπεράσματα. Να παλέψουν για την οριστική κατάργηση όλων των διοδίων, για την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων σε ντόπιους και ξένους εργολάβους, με κατεύθυνση οριστικής ρήξης με τα μονοπώλια και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους σε κεντρική, περιφερειακή και τοπική διοίκηση.
Σε αυτό τον αγώνα θα έχουν πάντα στο πλευρό τους την Λαϊκή Συσπείρωση.
Απρίλιος 2018,
Το γραφείο τύπου

Προηγούμενο
Επόμενο