3 Μαρτίου 2018

Α. Γαζβινιάν: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!"


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω Επιστολή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Γαζβινιάν:
"Ο κύριος Ρούσσης είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι με έκανε Αντιδήμαρχο και όχι εγώ τον έκανα Δήμαρχο. Η αλαζονεία του κυρίου Ρούσση είναι τόσο μεγάλη, που δεν θέλει να δει πρώτα – πρώτα ότι η κάθε ψήφος που έπεσε στο όνομά του, από τον οποιοδήποτε δημότη, είναι αυτή που τον έκανε Δήμαρχο! Κατά δεύτερον σε ό,τι αφορά εμένα, δεν μπορεί να δει ή έχει χαλαρή μνήμη, ότι η δική μου ψήφος στην 11μελή ομάδα ήταν που τον ανέδειξε αρχηγό της Παράταξης «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» από την οποία δημιουργήθηκε η Παράταξη «Πρώτα ο Δημότης» ήταν καθοριστική! Σκοπίμως παράλληλα ξεχνάει ότι δεν τον ψήφισαν για αρχηγό τους σημερινοί πολύ στενοί συνεργάτες του! Ουδείς όμως ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!
Χαλαρή μνήμη όμως, έχει και σε ό,τι υποσχέθηκε στους δημότες του Ωρωπού. Δηλαδή, ανάπτυξη παντού με ισονομία και διαφάνεια. Και αυτό το ξέχασε και γι’ αυτό διαχώρισα τη θέση μου. Αρχικά μην ψηφίζοντας αποφάσεις του που ερχόντουσαν κόντρα στο δημόσιο συμφέρον και μετέπειτα με την δημόσια ανεξαρτητοποίησή μου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να νιώθω υπόλογος στη συνείδησή μου και στον όρκο που έδωσα. Δεν ήθελα ποτέ να βρεθώ στη θέση στενού του συνεργάτη που παραδέχεται σήμερα ότι ... "είναι παράνομος όποιος θέλει το νόμιμο"!!! Εγώ πάντα ήθελα το νόμιμο και ποτέ δεν υιοθέτησα το παράνομο.
Εκεί δυστυχώς έφτασε η δημαρχία του κυρίου Ρούσση. Να έχει χάσει μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο της αδιαφάνειά της, τις έννοιες των λέξεων με τους διοικητικούς δρόμους που ακολουθεί! Και αυτοί οι δρόμοι, είναι αυτοί που τον οδήγησαν, για να υπερασπιστεί τις δημοτικές πράξεις του, να βρει διέξοδο στο λάσπωμα κάθε αντιπάλου του, ο οποίος αγωνιά για το μέλλον αυτού του τόπου.
Ήταν αναγκαίο λοιπόν, να δημιουργηθούν οι “Παρατηροκαράδες” και αδιακρίτως να πετούν αμειβόμενη λάσπη και που καθόλου περιέργως φυσικά, να στηρίζονται σε δημοτικά δεκανίκια! Αυτό του ήταν απαραίτητο του κυρίου Δημάρχου και αυτό έπραξε!
Ποιος είναι λοιπόν ο λασπολόγος κύριε Ρούσση; Αυτός που αντιδρά στις καταστροφικές αποφάσεις σας με το όνομά του ή αυτός, που μη έχοντας πολιτικό λόγο, βρίζει και ψεύδεται χωρίς όνομα;"

Προηγούμενο
Επόμενο