12 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη συμμετοχή η συνεστίαση του ΚΚΕ

 Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η συνεστίαση της Κ.Ο. Ωρωπού του ΚΚΕ στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης.
Χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και βουλευτής Αττικής Γιάννης Γκιόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της απεργίας της 14/12/2017 ως απάντηση στην κυβέρνηση για την προσπάθεια κατάργησης του δικαιώματος στην απεργία, τους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας, την φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα κ.α. Αναφέρθηκε επίσης στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην μέση Ανατολή και γενικότερα στην περιοχή της Μεσογείου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα μας βρίσκεται μέσα στο μάτι του κυκλώνα, η εμπλοκή της στους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς βαθαίνει, η αστική τάξη θέλει να αναβαθμίσει το ρόλο της την στιγμή που νέα πολεμικά μέτωπα φουντώνουν στην περιοχή αναδεικνύοντας τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία δίνει «γη και ύδωρ», τα πάντα στους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ και Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές, και για αυτό ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή. Υπενθύμισε τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ για την δημιουργία Αντιπυρικών και Αντιπλημμυρικών έργων καθώς και την πάλη των κομμουνιστών για κάθε μεγάλο και μικρότερο πρόβλημα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. 
Στην συνέχεια έδωσε την σκυτάλη στην ορχήστρα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αναπήρων η οποία ξεσήκωσε με τα τραγούδια της τους παρευρισκόμενους, που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. 




Προηγούμενο
Επόμενο