22 Οκτωβρίου 2017

Το καλοκαίρι ζει στον Ωρωπό

22/10/2017
Ο παλμός του καλοκαιριού χτυπά ακόμα (τέλη Οκτωβρίου) στον Ωρωπό με ποδηλατοδρομίες, θαλάσσια μπάνια, Ιστιοπλοΐα, ψάρεμα και βόλτες. Με περισσότερο κόσμο από κάποια πρωινά του καλοκαιριού πέρασε η προτελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου στην παραλία του Ωρωπού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το πέρασμα από τα μέρη μας των "Brevets and Races", των ποδηλατιστών που μέσω της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδας - Audax Randonneurs Grece γέμισαν την παραλία του Ωρωπού. Οι brevets είναι ένα ρεύμα ποδηλατικού Τουρισμού που ξεκίνησε στην Γαλλία το 1921 και την δυναμική του παρουσία έδωσε στην Ελλάδα το 2014. Ποδηλάτες κάθε ηλικίας σε έναν αγώνα αντοχής έκαναν το πέρασμά τους από τον Ωρωπό, τους Αγ. Αποστόλους και το Καπανδρίτι για να επιστρέψουν στο Τατόι.



Αμείωτο όμως ήταν και το ενδιαφέρον των λουόμενων κολυμβητών για τις παραλίες μας που τις τίμησαν και κάποιες στιγμές τις γέμισαν με κόσμο αυτή την Κυριακή. 


Ο εσωτερικός Τουρισμός ακόμα και στα τέλη Οκτώβρη δείχνει πως με τις ομορφιές του ο τόπος μας "αντέχει" ακόμα παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών. Δείγμα πως μπορούμε να ελπίζουμε και να φροντίζουμε για καλύτερες μέρες. 



Προηγούμενο
Επόμενο