29 Σεπτεμβρίου 2017

2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2017.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2017.
 Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού), με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη, για δεύτερη χρονιά, της διοργάνωσης «Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race», την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
Διαδρομή Ημιμαραθωνίου: Σκάλα Ωρωπού Είσοδος Πορθμείου – χώρος στάθμευσης Αγίων Αποστόλων Καλάμου – Σκάλα Ωρωπού.
Η αθλητική αυτή διοργάνωση συμβάλλει στο έργο προβολής και εξωστρέφειας του Δήμου Ωρωπού, που είναι πολλαπλά σημαντικό για την τοπική κοινωνία και οικονομία. Παράλληλα, το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης είναι η «Ισότιμη Συμμετοχή ΑΜΕΑ, στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό», ενσωματώνοντας για πρώτη φορά στα αγωνίσματα αγώνα δρόμου 1 χλμ. ΑμεΑ, με την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ.
Η αθλητική αυτή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+ και του Δήμου Ωρωπού με την προσωπική επίβλεψη υλοποίησης του Δημάρχου μας κ. Θωμά Ρούσση και των Προέδρων της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη και Ε.Τ.Α.Δ.Ω. κας Αναστασίας Μαραβέλια. Επίσης, εντάσσεται στις δράσεις υλοποίησης του «Στρατηγικού Σχεδιασμού Ποιοτικών Τουριστικών Προϊόντων Δήμου Ωρωπού: Αθλητικός Τουρισμός».
Σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τη διοργάνωση, με την παρουσία σας, στη γραμμή εκκίνησης του 2ου Ημιμαραθώνιου Ωρωπού, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, σε μια μοναδική γιορτή του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας, σ’ έναν αγώνα δρόμου που θα μας βρει στον τερματισμό όλους νικητές.

Ημερομηνία έναρξης εγγραφών αθλητών και εθελοντών του Ημιμαραθωνίου, καθώς και λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν στην προκήρυξη και σε δελτία τύπου που θα ακολουθήσουν.
Προηγούμενο
Επόμενο